Business la pret redus

Chiar daca nu vorbim despre un terminal chiar nou, Samsung C6625 este un telefon care se descurca bine cand vine vorba despre cerinte business, dar si la capitolul multimedia.

Samsung C6625 propune un design elegant si placut. Materialele si finisarile sunt in general bune cu toate ca, unele plastice puteau arata mai bine.

In cazul lui Samsung C6625 vorbim despre un smartphone care ruleaza Windows Mobile 6.1 Standard, care nu dispune de ecran tactil, dar care ofera avantajul tastaturii, pentru cei care se afla mai mereu in miscare.

Printre dezavantajele lui C6625, putem vorbi despre viteza de raspuns in anumite aplicatii (procesor care ruleaza la 393 Mhz), lipsa Wi-Fi si autonomia redusa a acumulatorului (Li-Ion de 1300 mAh): o zi si jumatate. Daca butonam mai mult timp, sau daca utilizam mai mult internetul, perioada de timp pana la priza este si mai scurta.

Dar care sunt avantajele nete ale lui Samsung C6625? In primul rand, o camera foto de calitate (2 megapixeli, 1600×1200 pixeli), in comparatie cu alte terminale asemanatoare. Apoi, greutatea redusa a terminalului (109 g), tastatura Qwerty destul de practica, modulul GPS, ecranul lizibil si colorat (2,6 inci, 320×240 pixeli), senzorul pentru lumina, radioul FM cu RDS, sau capacitatea de a putea citi si edita documente – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer.

Adaugă un comentariu