Producatorul auto Renault lanseaza anvelopele Motrio

Lansarea unei gamei de anvelope constituie o premiera pentru un producator auto. In cazul acesta, pneurile se numesc Motrio iar producatorul – Renault.

Incepand cu luna februarie 2010, sunt disponibile in reteaua magazinelor de piese si accesorii auto din Romania, noile pneuri marca Motrio Impulsion de la Renault.

Anvelopele grupate sub marca Motrio au fost lansate pe piata europeana de catre producatorul auto Renault, acesta fiind, practic, primul constructor de automobile care alege acest palier pentru a isi extinde aria de servicii.

Plecand de la un pret competitiv, pneurile Motrio ofera o alternativa demna de luat in seama, pe langa marcile care exista astazi pe piata. In aceasta gama se regasesc 20 de dimensiuni de pneuri care vor echipa, printre altele, si anumite modele Dacia Logan si Sandero.

Datorita unei conceptii directionale si armonioase a profilului, anvelopele Motrio realizeaza un contact foarte bun cu solul, oferind un comportament ireprosabil pe sosea. Canalele longitudinale si laterale reduc riscul acvaplanarii dar si a distantei de franare iar conturul plat al pneurilor asigura o uzura egala a bandei de rulare, demonstrand cu siguranta in timp durabilitatea acestora.

Grupul Renault va comercializa pe viitor si o noua gama de piese de intretinere. Acestea sunt deja disponibile, tot sub marca Motrio, in retelele Dacia si Renault. 

Sursa: Dacia.ro

Adaugă un comentariu