Culmea norocului: Un Logan a luat foc chiar lângă autospeciala de pompieri

Un autoturism Dacia Logan a izbucnit spontan în flăcări, în timp ce se deplasa pe carosabil. Din fericire pentru șofer, acest lucru s-a întâmplat chiar în momentul în care era depășit de o autospecială de pompieri.

Întâmplarea improbabilă a avut loc în orașul brazilian Guaíba, iar întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere și postată pe Facebook.

 

Citește și:

România, țara șoselelor blestemate! La noi mor cei mai mulți pietoni și bicicliști

Vinieta de București: Cum îi poți spune Gabrielei Firea ce crezi despre noul său proiect

De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o…rochie

 

Vedem în filmare cum un autoturism Renault Logan (modelele Dacia sunt comercializate sub sigla francezilor, în afara Europei) staționa pe marginea drumului, cu avariile pornite, întâmpinând probleme tehnice. Un camion de pompieri l-a ocolit pentru a-și putea continua traseul, însă mașina a luat foc exact când autospeciala trecea prin dreptul ei.

Înăuntru se aflau șoferul și doi pasageri. Din fericire, toți trei au reușit să părăsească habitaclul înainte ca incendiul să se extindă, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Pompierii au coborât fără întârziere și au reușit să stingă flăcările instantaneu. Ar putea fi cea mai rapidă intervenție a vreunui detașament din toate timpurile.

Adaugă un comentariu