Fani Dacia, Solido vă pregătește un cadou inedit: machetă Duster la scara 1:18!

În cazul în care deții — sau urmează să-ți cumperi — un Duster vopsit în Atacama Orange și vrei și unul în miniatură, îți pregătește Solido acum o machetă!

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Duster este, fără îndoială, vedeta din gama actuală Dacia. La doi ani de la lansare, cea de-a doua generație Duster a atins borna de 500.000 de unități produse. Succesul se vede și în cifrele de vânzări, unde Dacia se bucură de noi recorduri de la an la an. Clubul fanilor Duster este din ce în ce mai amplu: în România, acesta numără peste 11.000 de membri.

Pentru cei care au un loc special pe etajeră, printre celelalte machete, pentru Duster: e timpul să vă pregătiți bani, pentru că Solido a anunțat o machetă la scara 1:18 a noului Duster!

Anunțul a venit sub forma unei postări pe pagina oficială de Facebook Solido, cu mesajul: „Dezvăluită acum ceva vreme, prima Dacie la scara 1:18 este pregătită de lansare! Fie că îl comanzi în versiune off-road sau de stradă, Duster se pretează oricărei situații. Macheta noastră la scara 1:18 va ajunge la distribuitori la începutul lunii iulie!’

Macheta Duster va fi disponibilă în cele două versiuni prezentate în imagine: un model vopsit în alb și unul în celebrul Atacama Orange. Prețul nu a fost publicat, însă ca referință, modelele la scara 1:18 de la Solido au prețuri cuprinse între 40 și 70 de euro (în România, între 200 și 350 de lei).

Adaugă un comentariu