Mai multe primării din România vor să cumpere autobuze electrice

Mai multe autorităţi publice locale din România vor să achiziţioneze autobuze electrice prin accesarea unor fonduri europene în viitorul apropiat. Printre acestea nu se numără însă şi Bucureştiul.

A intrat fix în mașina Poliției. Ce explicație HALUCINANTĂ a avut!

“Sunt foarte multe oraşe de talie medie care au în plan să achiziţioneze autobuze electrice pe fonduri europene. Am avut deja câteva întâlniri cu autorităţi din aceste oraşe, din toată ţara. În Bucureşti, ca de altfel în oraşele mari din România, nu am avut încă discuţii concrete, însă aşteptăm ca acest lucru să se întâmple curând’, a declarat un oficial al al grupului Alstom, fără a preciza despre ce oraşe de talie medie este vorba.

Ti-ai luat maşină second? Strânge bani pentru NOUL TIMBRU DE MEDIU

Potrivit reprezentantului Alstom, cel mai probabil anul viitor aceste autorităţi locale vor depune dosarele de finanţare, pentru ca abia în 2019 să se organizeze licitaţiile pentru achiziţia de autobuze electrice.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română 

Peugeot Design Lab și Design & Styling Department din cadrul Alstom Transport au colaborat pentru realizarea viitoarelor tramvaie comandate de primăria din Strasbourg.

Cine se oferă să livreze 5.600 de mașini pentru Poliția Română

Noile tramvaie produse de Alstom au un design fluid, ergonomic și oferă un plus aerodinamic. Ampreta Peugeot Design Lab se remarcă prin variația curbelor folosite și în industria auto pentru modelele producătorului francez.

Sursa: economica.net

Adaugă un comentariu