Ministrul Mediului: Mașinile Euro 2, 3 sau 4 vor fi taxate în funcție de emisii

Mașinile cu o norme de poluare Euro 2, 3 sau 4 ar putea fi taxate în funcție de emisii, a declarat, marți, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

ADIO, MAŞINI DE BULGARIA! Autoturismele ‘bulgăreşti vor fi RADIATE

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română 

“Cu siguranță nu va fi o taxă sau un impozit. Va fi o metodă prin care dorim foarte mult ca toate autovehiculele care circulă pe drumurile patriei și care poluează, care au o normă inferioară de poluare euro 2, 3 sau 4, să fie taxate în funcție de emisiile pe care le dau. Luăm în calcul trei criterii, respectiv capacitatea cilindrică pentru care deja se plătește un impozit, după care luăm norma de poluare a fiecărei mașini și emisiile de CO2 pe care le produce fiecare mașină”, a declarat Gavrilescu, citată de agerpres.ro

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, anunţa săptămâna trecută că se lucrează la stabilirea unei taxe de poluare pentru maşinile cu normă de poluare mică şi emisii mari de bioxid de carbon, având în vedere că numărul înmatriculărilor de astfel de autoturisme s-a dublat faţă de anul trecut.

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?

Anul acesta, în România, comparativ cu 2016, aceeaşi perioadă de timp, au intrat maşini cu norme de poluare între Euro 2 şi Euro 4, aproximativ 350.000 de maşini, comparativ cu 146.000 de maşini în 2016. La Ministerul Mediului, împreună cu Administraţia Fondului de Mediu, ANAF, RAR, cu producătorii de autovehicule din România, cu toate asociaţiile care sunt implicate în acest proces şi, nu în ultimul rând, şi cu societatea civilă, s-a constituit un grup de lucru în vederea calculului şi gândirii corecte, nu aşa cum s-a întâmplat în perioada precedentă, încât să găsim o metodă prin care maşinile care poluează, care au o normă de poluare mică şi care au emisii de bioxid de carbon mari, să plătească o taxă de poluare, a spus ministrul.

Cine se oferă să livreze 5.600 de mașini pentru Poliția Română

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

    stefan says:

    Deci asta a fost strategia, au dat drumul sa intre toate masinile posibile si imposibile, iar acum sa le taxeze pe rupte, ca polueaza. Nu este uimitor socialismul asta de tip PSD? PSD, jumatate din Romania este RURALA, infrastructura execrabila peste tot. Oare cand va putem noi taxa pe voi pentru miile de accidente si popularea datorata infrastructurii proaste? O masina care circula cu 40 la ora va polua mai mult decat una care circula cu 100 fara opriri la cativa metrii. Si acum legat de cei care locuiesc la tara: ii lasam in mocirla, infrastructura medievala si daca isi cumpara in 4×4 sa iasa din mocirla, ii taxam ca polueaza . Taxa pe proprietate, taxa pe drum (pardon mocirla) , taxa pe poluare… plus timp pierdut la cozi. Da faceti ce vreti in final, bafta voastra ca avem in popor umil care atunci cand e scuipat in fata doar sterge scuipatul resemnat… asta a fost strategia de supravietuire. Dar nu traim, supravietuim…

Adaugă un comentariu