Cum au împiedicat mai mulți șoferi o tentativă de sinucidere – VIDEO

Marţi dimineaţa, în jurul orei locale 3.00, un american intenţiona să se arunce în gol de pe o pasarelă din apropierea oraşului Detroit.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

CÂT COSTĂ BICICLETA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! Nu te așteptai să acest preț!

Însă poliţia de stat Michigan şi poliţiile locale Oak Park şi Huntington Woods au reacţionat rapid, oprind circulaţia şi dirijând şoferii de TIR ca să staţioneze sub pasarelă şi să formeze o zonă de protecţie.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Potrivit locotenentului Shaw, purtător de cuvânt al Poliţiei Michigan, această procedură este una standard: „Acţionăm în acest fel de mulţi ani, dar nu am fost în atenţia publică.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

'Scopul acestei acţiuni este ca în cazul în care o persoană se împiedică şi cade sau dacă, în ciuda negocierilor, aceasta se aruncă în gol, distanţa de cădere să fie cât mai mică. Distanţa ar fi de 1, 2 metri, faţă de aproape 6 metri, dacă nu ar exista aceste tiruri' a mai spus Shaw.

Oficialul poliţiei a menţionat că se întâmplă mai rar să fie aliniate atât de multe camioane, însă depinde foarte mult de timpul pe care îl au la dispoziţie ca să discute cu persoana ce vrea să se arunce de pe pod.

Sursa: independent.co.uk

taguri
Adaugă un comentariu