Novitec a mai pus câțiva cai-putere peste cei 800 ai lui McLaren Senna

Ofertele din segmentul supercarurilor par să aibă tot ce le trebuie, cel puțin în materie de putere și performanțe. Novitec nu e neapărat de acord.

Citește și:

Știe cineva ce mașină a fost aceasta înainte să devină Bugatti Veyron?

Tuning toxic: McLaren 650S by Liberty Walk născut în Cernobîl (VIDEO)

ABT a lansat RS6-R și RS7-R. Două Audi pe cât de frumoase pe atât de puternice (VIDEO)

Jeep Gladiator Hennesseys Maximus: mândria texană iese pe teren

Acest hibrid Toyota-Renault este de fapt un Porsche. Ghiciți modelul!

Pentru circa un milion de euro (fără taxe), McLaren îți propune un supercar pur-sânge, o mașinărie construită pentru performanță. Senna sprintează 0-100 km/h în 2,8 secunde, 0-200 km/h în 6,8 secunde și poate atinge o viteză maximă de 335 km/h. Performanța îi este susținută de un V8 de 4,0 litri cu 800 CP și 800 Nm.

Dar experții de la Novitec s-au gândit că s-ar putea scoate chiar și mai multă putere din V8-ul lui Senna, așa că s-au pus pe treabă. Folosind doar un software specializat, au remapat motorul și au reușit să stoarcă încă 100 de cai-putere: noile cifre indică 902 CP și 888 Nm. În consecință, și cifrele de performanță au suferit mici modificări în bine: 0-100 km/h în 2,7 secunde și 0-200 km/h în 6,5 secunde.

Pachetul propus de ei aici include un set de jante Vossen dedicate exclusiv acestui model (de 20 de inci pe față și 21 de inci pe spate), disponibile în 72 de nuanțe diferite. Altfel, kitul aerodinamic exterior a fost lăsat în pace. La interior, cei care vor să-și pună amprenta pe mașina lor personală pot apela în continuare la Novitec, care le vine în ajutor cu un procedeu de personalizare accentuată.

Adaugă un comentariu