ABT a lansat RS6-R și RS7-R. Două Audi pe cât de frumoase pe atât de puternice (VIDEO)

ABT continuă misiunea de a împinge la limită modele Audi, atât din punct de vedere estetic, cât și ca număr de cai-putere. Exemple recente: RS6 și RS7.

Citește și:

Acest hibrid Toyota-Renault este de fapt un Porsche. Ghiciți modelul!

Carlex Design a croit un Mercedes-Benz G-Class asortat iahtului tău

Reconstituirea jocului NFS Most Wanted în viața reală arată fabulos (VIDEO)

G-Power BMW M5 e așa puternic încât are viteza maximă limitată la 350 km/h

Audi nu oferă RS1, dar acest unicat ABT ar putea liniștit să poarte acest nume (VIDEO)

Tunerul german specializat în modificarea modelelor din familia Volkswagen a lansat două noi produse, RS6-R și RS7-R, de la care efectiv nu-ți poți lua ochii. Atunci când vezi un RS6 sau un RS7 Sportback poate te gândești că e suficient pentru cam toate nevoile tale, atât din punct de vedere al puterii oferite (peste 600 CP) cât și cel al designului.

Atunci când se uită băieții de la ABT la un RS6 sau un RS7 Sportback, probabil își spun „Oare ce s-ar putea îmbunătăți aici?’. Acum nu știm dacă rezultatul este, estetic vorbind, o îmbunătățire — frumusețea e subiectivă — dar ca performanțe vorbim sigur de un upgrade.

Unitatea V8 de 4,0 litri de sub capotele lui RS6-R și RS7-R livrează 730 de cai-putere și pot sprinta de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde, până la 200 km/h în 10,4 secunde și pot atinge, spune ABT, pragul de 320 km/h fără să se chinuie prea mult.

Pachetul include jante de 22 de inci, vopsea perlată Daytona Gray și o evacuare cu patru ieșiri. Plus tot ce am menționat deja mai sus. Dacă s-ar pune problema să facem loc în garaj pentru doar unul dintre ele, am alege probabil RS6-R. Voi?

Ca ajutor în luarea deciziilor, folosiți-vă de galeria foto de mai sus și de clipurile de mai jos, semnate de Auditography.

Adaugă un comentariu