Acest hibrid Toyota-Renault este de fapt un Porsche. Ghiciți modelul!

Ne plac experimentele îndrăznețe, însă ne întrebăm dacă nu cumva e prea mult să transformi un Porsche într-un Toyonault. Sau Renoyota. Alegeți voi.

Citește și:

Carlex Design a croit un Mercedes-Benz G-Class asortat iahtului tău

VW Golf GTI primește mai mulți cai-putere decât poate duce (VIDEO)

Reconstituirea jocului NFS Most Wanted în viața reală arată fabulos (VIDEO)

G-Power BMW M5 e așa puternic încât are viteza maximă limitată la 350 km/h

Un vis pe roți: Porsche 911 DP Motorsport, model 1985

Lumea tuningului este plină de oferte care mai de care mai interesante, însă există momente când dai peste câte un exemplar de la care nu-ți poți lua privirea — din alt motiv decât admirație. Cum ar fi acest hibrid Toyota Supra-Renault Megane, rezultat prin transformarea unui Porsche Boxster din 1997.

Pachetul exterior include: consola față de la Toyota Supra — sau ceva care ne duce cu gândul la acest model —, blocurile optice spate preluate de la un Renault Megane, evacuare centrală dublă (așa cum are Porsche Boxster, firește), un difuzor de aer care habar n-avem ce sursă de inspirație are, un eleron drept care împiedică orice tentativă de armonie estetică, jante roșii (asortate caroseriei) și uși butterfly (à la Lambo).

La interior nu (știm dacă) s-a folosit vreo sursă de inspirație, ci este rezultatul pur al unei minți creative foarte îndrăznețe. Sau doar al unei minți îndrăznețe. Habitaclul lui Boxster a fost acoperit cu piele albă și neagră, cu cusături roșii. Plasticele au fost colorate în roșu.

Dedesubturile sunt reprezentate de șasiul și ansamblul propulsor al lui Boxster — un boxer în șase cilindri aspirat, de 2,5 litri, cu 204 cai-putere.

Modelul a fost scos în lume de către Cohen & Cars, un atelier din Marbella (Spania), la prețul de 59.900 €, adică aproape cât un „simplu’ 718 Boxster de generație actuală. Dar, așa cum spune și descrierea cu care a fost listată mașina, „Viața este prea scurtă ca să nu-ți cumperi mașina pe care tot timpul ți-ai dorit-o’.

Înainte să faci achiziții impulsive, aruncă o privire pe galeria foto de mai sus.

Adaugă un comentariu