Tuning toxic: McLaren 650S by Liberty Walk născut în Cernobîl (VIDEO)

E greu să nu fii observat atunci când conduci un Mclaren 650S, dar e imposibil să fii ignorat în acest 650S modificat de Liberty Walk.

Citește și:

ABT a lansat RS6-R și RS7-R. Două Audi pe cât de frumoase pe atât de puternice (VIDEO)

Jeep Gladiator Hennesseys Maximus: mândria texană iese pe teren

Acest hibrid Toyota-Renault este de fapt un Porsche. Ghiciți modelul!

Carlex Design a croit un Mercedes-Benz G-Class asortat iahtului tău

VW Golf GTI primește mai mulți cai-putere decât poate duce (VIDEO)

Când vine vorba de modificatul mașinilor, unele ateliere preferă să mențină operațiile estetice subtile (cum ar fi acest G-Class de la Carlex), altele preiau limbajul de design și lucrează masiv pe el (uite ce a făcut ABT cu Audi RS6 și RS7). Liberty Walk, sparge bariere la capitolul creație, iar acest McLaren 650S este cel mai recent (și un foarte elocvent) exemplu.

Tema abordată aici este una (post)apocaliptică și este strâns legată de centrala nucleară de la Cernobîl — proprietarul mașinii fiind ucrainean, probabil pasionat de acest subiect. Sau, mă rog, asta ne sugerează clipul de prezentare al mașinii, filmat chiar în Pripyat.

Cât despre modificările făcute, McLaren-ul a primit, pentru început, tratamentul Liberty Walk, care constă în tăierea și evazarea aripilor, montarea unor spoilere față și spate mai agresive, alipirea unui eleron mare cât o zi de post. În acest caz, pachetul a fost completat cu o temă grafică ce imită metalul patinat, asortat cu pete de culoarea ruginii și, nu în ultimul rând, elemente grafice care te duc cu gândul la radioactivitate.

Nu știm dacă sub capotă acest McLaren a primit îmbunătățiri, însă poate fi numit „suficient’ de mai toată lumea chiar și în versiune standard: are un V8 cu 650 CP și 678 Nm și poate sprinta 0-100 km/h în 3 secunde; și până la o viteză maximă de 329 km/h.

Adaugă un comentariu