Cine cumpără un Mercedes-AMG One primește și un mulaj după propriile mâini

Cine a avut în cont 500.000 de Euro pentru a-și rezerva noul Mercedes-AMG One va avea parte de un bonus: hipercarul vine la pachet cu un șablon pentru mâini, pe baza căruia cumpărătorii vor primi o pereche de mănuși care să li se potrivească… mănușă.

Cu noul Mercedes-AMG One, tehnologia din Formula 1 va deveni accesibilă și șoferilor de rând. Poate că „de rând’ nu este cea mai bună descriere, pentru că hipercarul va fi construit în numai 275 de exemplare la nivel mondial. Unul dintre acestea a fost rezervat chiar de către Ion Țiriac. Pe lângă această bijuterie pe roți, care costă aproximativ 2,4 milioane de Euro, omul de afaceri va primi și un kit de mulaj pentru mâini.

Potrivit motor1, cei care și-au rezervat mașina au primit deja kit-ul respectiv. Pornind de la acesta, cei de la Mercedes-AMG vor putea fabrica mănuși speciale pentru condus, de dimensiuni perfecte, personalizate. Asta da exclusivitate!

 

Citește și:

Schimbări la polițele RCA: ce criterii noi de risc ar putea fi introduse

Test de frâne în condiții extreme

Cea mai mare paradă de mașini autonome organizată vreodată

Cele mai periculoase șosele din România

Tot ce trebuie să știi despre verificarea unei mașini second hand

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

 

În ce privește partea tehnică, trenul de propulsie al lui Mercedes-AMG One dezvoltă peste 1.000 de cai putere și include și un mod de rulare 100% electric. Fiind vorba despre un hibrid plug-in performant, nici nu ne așteptam la altceva. Accelerația până la 200 km/h este realizată în doar șase secunde, cu start de pe loc, iar viteza maximă posibilă este de 350 km/h.

Se estimează că livrările noului Mercedes-AMG One vor demara în vara lui 2020. Așteptăm cu interes momentul în care sosește și exemplarul lui Ion Țiriac. Acesta ar trebui să fie singurul din țară și probabil că va fi expus și în cadrul Țiriac Collection.

 

Sursa foto: capturi ecran YouTube/GTBOARD.com

Adaugă un comentariu