Modernizare amplă pentru cea de-a patra generație Hyundai Tucson, cu efect de maturizare completă.

Apariția în anul 2020 a celei de-a patra generații de SUV-uri compacte Hyundai Tucson a însemnat o revoluție marcantă în abordarea seriei și chiar a genului. Restilizarea recentă vine ca un pas evolutiv, cu numeroase detalii și dotări noi, cu o integrare mai elegantă și mai temperată a elementelor high-tech și dinamice care au conturat o personalitate incisivă pentru modelul original.

Plusul de rafinament pe care mizează acum Hyundai Tucson vine inclusiv de la noile jante din aliaj și cele cinci culori noi pentru caroserie: Cypress Green Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic si Sailing Blue Pearl. Versiunea cu notă sportivă Hyundai Tucson N Line insistă pe caracterul sportiv specific echiparii N Line, însă fără a sacrifica eleganța în favoarea agresivității. Formele barelor de protecție față/ spate, noua grilă, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inchi și ornamentele laterale în culoarea caroseriei spun destule în sensul respectiv.

Interiorul a fost reproiectat, inclusiv tabloul de bord, consola centrală, volanul și cotiera, ecranul panoramic curbat cu două secțiuni de 12,3 inchi (pentru instrumentarul de bord și pentru sistemul multimedia). Planșa de bord dispune acum de o configurație orizontală cu un compartiment deschis pe partea pasagerului, în timp ce sistemul automat de control al climatizării (având reglare pe două zone), cotiera, ornamentele portierelor, scaunele (noi optiuni pentru tapiterie – combinații stofă și piele, cu un nou pachet de culori pentru interior), prezintă un design total nou. Consola centrală este retrasă și selectorul transmisiei a fost poziționat în spatele volanului, pe partea dreaptă. Astfel a fost obținută o evidentă eliberare a spațiului în zona pasagerilor din față.

Hyundai Tucson este propus în versiuni cu propulsie termică, mild-hybrid, hybrid și plug-in hybrid. Varianta plug-in hybrid va fi disponibilă cu tracțiune 2WD, consolidând angajamentul mărcii Hyundai privind dezvoltarea de soluții pentru mobilitatea durabilă. Hyundai a lansat cea de-a doua generație a funcției Green Zone Driving Mode (specifică variantei plug-in hybrid), care permite comutarea automată în modul electric în momentul în care autovehiculul traversează o zonă ecologică.

În modul de condus ECO, Hyundai Tucson beneficiază de sistemul Paddle Regenerative Braking Mode, pentru variantele hybrid și plug-in hybrid. Funcția oferă conducatorului auto posibilitatea de a ajusta intensitatea frânării regenerative, utilizând padelele aflate în spatele volanului, precum și trei niveluri de control al decelerării, pentru confort sporit și consum redus.

Adaugă un comentariu