Noi informaţii despre BMW M850i xDrive Coupe

În etapa finală a procesului de dezvoltare a producţiei de serie, noul BMW Seria 8 Coupé prezintă întregul spectru al potenţialului său dinamic.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

Testele din Ţara Galilor sunt dedicate în întregime coordonării finale a tuturor sistemelor de propulsie şi suspensie, accentul fiind pus pe BMW M850i xDrive Coupé.

CÂT COSTĂ BICICLETA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! Nu te așteptai să acest preț!

BMW M850i xDrive Coupe va avea un motor V8 complet modernizat, tehnologia inteligentă de tracţiune integrală de ultimă generaţie, diferenţialul blocant activ de pe puntea spate, suspensie M adaptivă Professional cu stabilizare activă a ruliului şi direcţia activă integral.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Noul motor V8 contribuie decisiv şi la caracteristicile de performanţă ale BMW M850i xDrive Coupé. În timp ce are aceeaşi masă ca motorul predecesor, noul propulsor mobilizează o putere care a crescut cu 50 kW/68 CP, la 390 kW/530 CP. Cuplul maxim a crescut cu 100 Nm, la 750 Nm, şi este disponibil la 1.800 rpm. Puterea motorului cu opt cilindri este transferată prin intermediul transmisiei Steptronic sport cu opt trepte.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

BMW Seria 8 Coupé va fi disponibil la vânzare în cea de-a doua jumătate a anului 2018.

Adaugă un comentariu