Noile modele Volvo vor folosi platforma Android

Volvo a anunțat un parteneriat pentru a dezvolta următoarea generație de soluții de infotainment și conectivitate în mașină bazate pe Android, oferind acces la o gamă largă gamă de aplicații și servicii. Compania a anuțat că platforma Android dedicată va fi lansată pe noile modele Volvo în decurs de doi ani.

Parteneriatul va oferi acces la magazinul de aplicații Android și vor fi implementate servicii de conectare și predictivitate în interiorul și exteriorul mașinii.

“Facem un pas strategic important cu parteneriatul Google. Platforma și serviciile Google vor spori experiența utilizatorilor, permițând mai multe posibilități de personalizare, în timp ce Android va oferi o flexibilitate crescută din perspectiva dezvoltării “, a declarat Henrik Green, vicepreședinte senior de cercetare și dezvoltare la Volvo Car Group.

Volvo colaborează, de asemenea, cu Google la o altă inițiativă de actualizare a modelelor recente Volvo adăugând Google Local Search, o aplicație de servicii bazată pe locație. Aceasta va fi lansată printr-o actualizare a clienților cu Sensus Navigation.

Adaugă un comentariu