Noul Audi A6 Avant: întregirea familiei

După lansarea de la Geneva a noului Audi A6  a venit rândul modelului destinat clienţilor cu nevoi mai mari de transport.  Noul Audi A6 Avant a fost prezentat oficial şi promite nu mai puţin de 1.680 de litri volum util pentru transport.

Noul Audi A6 Avant măsoară 4.9400 mm lungime, 1.890 mm lățime și are o înălțime de 1.470 mm de metri. Portbagajul noii generații oferă 565 de litri, iar zona de încărcare are o lățime de 1050 de mm. Prin rabatarea scaunelor volumul portbagajului crește până la 1680 de litri.

LIVIU DRAGNEA a găsit rezolvarea! Uite de ce e aglomerație pe DN1

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

La capitolul motorizări compania nu a precizat în comunicarea oficială ce va oferi pentru noul Audi A6 Avant. Putem să presupunem că va prelua unităţile anunţate la Geneva pentru noul Audi A6.  Totuşi nemţii au anunţat că vom vedea şi pe break motorizări cu sistem mild hybrid, transmisii automate S Tronic cu șapte trepte sau Tiptronic cu opt rapoarte, sistemul all-wheel-drive Quattro și o funcție de coasting pentru reducerea consumului de combustibil ce permite oprirea completă a propulsorului până la viteza de 160 km/h.

La interior regăsim bordul prezentat pe noul Audi A6:  a fost implementat sistemul Virtual Cockpit care este compus dintr-un ecran de 12.3 inchi, unul de 10.1 inchi și unul de 8.6 inchi. De pe ecranul tactil de 10.1 inch se poate comanda navigația, funcțiile principale ale mașinii și partea de multimedia.

Adaugă un comentariu