Noul BMW M5 poate fi comandat în România

Uzina BMW Group din Dingolfing a început producţia de serie a celei de-a şasea generaţii BMW M5. 

Sistemul de tracţiune integrală M xDrive disponibil pe noul BMW M5 duce noul supercar în topul celor mai rapide modele BMW, cu o acceleraţie de la 0-200 km/h în 11,1 secunde.

Noul BMW M5 poate fi comandat şi în România, cu lansarea anunţată pentru primul trimestrul al anului viitor. Preţul de bază al noului model este de 100.300 Euro fără TVA (119357 Euro cu TVA inclus).

Aceasta înseamnă şi o echipare de bază generoasă, incluzând sistem de navigaţie, head-up display cu funcţii speciale M, faruri LED sau piele de cea mai bună calitate. Noul BMW M5 dispune şi de o gamă largă de echipamente opţionale care asigură un nivel de confort demn de un sedan din segmentul superior: sistem de sunet Bowers and Wilikins cu membrane de diamant, control cu gesturi sau Sistem entertainment Professional pentru locurile din spate, cu ecrane de 10,2'.

Între 2011 şi 2016, la Dingolfing au fost produse în jur de 20.000 de automobile din generaţia precedentă de BMW M5, care ulterior au fost livrate clienţilor din întreaga lume. O cerere deosebită pentru acest model vine în special din SUA, Marea Britanie şi Germania.

Adaugă un comentariu