Noul Ford Mondeo are un pret de pre-lansare de 23.150 de euro in Romania

Ford a publicat lista de preturi pentru noua generatie a lui Mondeo. Astfel, in Romania, modelul de clasa medie al Ovalului Albastru are un pret de pornire de 24.300 de euro cu TVA inclus, dar momentan exista o oferta speciala de pre-lansare de 23.150 de euro.

Aceasta este disponibila la toti dealerii participanti si are ca subiect principal versiunea de caroserie in cinci usi in echiparea Trend cu motorul de 2,0 litri TDCI 150 CP si cutia manuala cu sase rapoarte.

Tot in cadrul ofertei de pre-lansare, Ford ofera pachetul Trend in valoare de 2.100 de euro la 350 de euro cu TVA inclus. De asemenea, o alta facilitate valabila in aceasta perioada o consta programul Ford Tradein. Prin utilizarea ofertei de buy-back la o masina rulata cu o vechime de maximum 8 ani de la data fabricatiei, Ford va oferi un bonus de 1.000 de euro peste valoarea evaluata a vehiculului respectiv.

 

Lista completa de preturi pentru noul Ford Mondeo

Asa cum afirmam si mai sus, pretul de lista al noului Mondeo este 24.300 de euro, iar clientii vor primi versiunea in cinci usi echipata cu motorul de 1,5 litri EcoBoost de 160 CP in varianta Trend. Cei care vor opta pentru un break, trebuie sa stie ca pretul de start va fi de 24.800 de euro cu TVA inclus.

In luna aprilie a anului viitor, alaturi de motorizarile disponibile in prezent si pe care le puteti regasi la finalul articolului, clientii vor putea alege si un motor de 1,0 litri EcoBoost de 125 CP, dar si o versiune echipata cu transmisie integrala. In plus, Ford Mondeo echipat cu motorul de 1,6 litri TDCI va fi inlocuit cu cel de 1,5 litri TDCI.

Tabelul complet cu lista de preturi pentru noul Ford Mondeo

Adaugă un comentariu