Noul Ford Ranger debutează chiar mai devreme decât ne așteptam

Ovalul Albastru va prezenta noul pick-up Ford Ranger pe 24 noiembrie 2021. Noul model se anunță a fi cel mai inteligent, versatil și capabil Ranger de până acum.

Va fi disponibil pentru clienții din peste 180 de piețe din întreaga lume. În cadrul procesului de dezvoltate, Ford a realizat peste 5.000 de interviuri și a lucrat cu sute de proprietari de pick-up pentru a afla modul în care oamenii își folosesc mașina și ce ar dori să fie îmbunătățit la aceasta.

“În calitate de designeri, am implicat clienții mult mai devreme în proces, am petrecut mai mult timp cu ei și am obținut mai multe informații decât oricând înainte. În mod interesant, am descoperit că indiferent de piață, clienții noștri sunt determinați. Le place să-și rezolve propriile probleme și le place să se simtă încrezători în pick-up-ul lor… nu doar modul în care funcționează vehiculul, ci și felul în care se simt când îl conduc”, a declarat Max Tran, Design Director, Ford Ranger.

Pick-up-ul vine cu un nou aspect robust și o serie de funcții care sporesc productivitatea, capacitatea și versatilitatea. Următoarea generație Ranger este concepută pentru a parcurge și mai multe tipuri de terenuri. De asemenea, noua generație a lui Ford Ranger va sta la baza următorului VW Amarok.

Adaugă un comentariu