Noul Land Rover Defender a parcurs 1,2 milioane de kilometri

Noul Land Rover Defender a atins o piatră de hotar deosebit de importantă pentru Jaguar Land Rover. Mașinile de test au parcurs până acum 1,2 milioane de kilometri în cele mai grele condiții imaginabile.

Informația publicată de constructorul englez celebrează Ziua Mondială Land Rover. În același timp, englezii au anunțat că sunt de 15 ani partenerul oficial al organizației caritabile pentru prezervarea vieții sălbatice, Tusk Trust, din Kenya.

Cel mai nou prototip al modelului Defender va fi supus testelor de anduranță în cadrul rezervației de 14.000 de hectare. Mașina va tracta încărcături mari, va trece prin vaduri adânci și va transporta provizii. Încercările prin care va trece noul Land Rover Defender sunt cât se poate de reale.

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Autoturismul va fi prezentat oficial la sfârșitul anului. Până atunci, englezii vor efectua un total de 45.000 de teste individuale în cele mai extreme condiții. Inginerii au dus deja flota de testare în deșert la peste 50 de grade, la cercul polar unde se înregistrează constant temperaturi de -40 de grade Celsius, cât și la peste 3.000 de metri altitudine, în Munții Stâncoși din Colorado. De asemenea, dinamica rutieră a fost perfecționată pe circuitul de la Nürburgring.

Nick Rogers, Director Group Engineering, Jaguar Land Rover, a declarat: „Pe lângă simulările extinse și încercările pe platformă, am condus noul Defender 1,2 milioane de kilometri pe toate tipurile de teren și în condiții climatice extreme, pentru a ne asigura că este cel mai rezistent și cel mai capabil Land Rover pe care l-am creat vreodată. Oportunitatea incredibilă de a-l testa în teren, sprijinind operațiunile din Rezervația Borana din Kenya, alături de Tusk, va permite inginerilor noștri să verifice dacă îndeplinim acest obiectiv, în acest moment al programului nostru de dezvoltare.'

Adaugă un comentariu