Noul Mercedes-Benz Sprinter poate fi comandat din această vară

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost prezentat  în premiera mondială la noul centru logistic al companiei de pe insula Mercator din Duisburg.

Ce mașină conduce Darius Vâlcov, omul despre care vorbește toată țara

După ce si-a VÂNDUT MAŞINA, au început să curgă amenzile. Mii de euro!

Mercedes-Benz Sprinter a ajuns la cea de-a treia generaţie şi vine cu o serie de noutăţi importante. Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, sașiu, cap de autobuz sau cap tractor, trei configurații de tracțiune, variantele diferite de cabină, lungime a caroseriei, tonaj, înălțime a compartimentelor de încărcare și numeroasele echipamente pot configurate în peste 1.700 de variante.

ULUITOR: a fost UCIS pentru că a întârziat să spele BMW-ul unui client

În curând vei avea de plătit această taxă în fiecare an!

Pe lângă tradiționalele sisteme cu tracțiune spate, respectiv integrală, noul Sprinter are acum și o opțiune de tracțiune față. Datorită designului specific, sarcina utilă a acestei versiuni este cu 50kg mai mare decât în cazul versiunii cu tracțiune spate. Pragul de încărcare, poziționat cu 80mm mai jos, face mai convenabile atât operațiunile de încărcare/descărcare, în cazul versiunilor comerciale ale Sprinter, cât și accesul/ieșirea din spațiul de confort, în cazul versiunilor tip rulotă.

Printre noutățile tehnice ale noului Sprinter se numără două transmisii noi pentru versiunile cu tracțiune față. Cutia de viteze automată în 9 trepte cu convertizor de cuplu, reprezintă o premieră în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de dimensiuni mari. De asemeni, este disponibilă şi o nouă cutie de viteze manuală în 6 trepte.

Cabina șoferului este proiectată pentru a satisface cerințele relevante în industria transporturilor. Îmbunătățirile includ scaunele cu contur ergonomic, pornirea tip keyless (fără cheie) și modernizarea sistemului de aer condiționat. Zona de încărcare este modulară și spațioasă, impresionând totodată prin soluțiile inteligente și detalii. Noul Sprinter este mai versatil și datorită formei la interior a arcadelor roților, cât și datorită plusului la interior asigurat de designul noii versiuni cu transmisie față. Capacitatea maximă a zonei de încărcare este de 17mc, respectiv 5,5 tone.

Sistemele de asistență disponibile noului Sprinter includ, printre altele, o cameră pentru rularea în marșarier cu afișaj încorporat în oglinda retrovizoare, pachetul Parking, cu camera cu vizibilitate 360, un senzor de ploaie și un ștergător cu sistem Wet Wiper integrat, pentru a asigura cea mai bună vizibilitate.

Noul Mercedes-Benz Sprinter este disponibil pentru comenzi și va fi lansat pe piețe începând cu luna iunie.

Adaugă un comentariu

Articole similare