Noul SUV Skoda Kamiq – Prima imagine cu interiorul

Noul SUV Skoda Kamiq va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Până atunci, producătorul ceh a publicat o imagine cu interiorul noului model.

Habitaclul noului model este caracterizat de noul concept de design pe care îl folosește și Skoda Scala. Ecranul unității media măsoare 10,25 inchi în diagonală și este completat de instrumentarul digital de bord, Virtual Cockpit, care este oferit opțional.

Bordul lui Skoda Kamiq, alături de fețele de uși beneficiază de materiale moi la atingere, afirmă reprezentanții producătorului din Mlada Boleslav. De asemenea, modelul poate fi configurat cu un sistem de lumină ambientală, ce poate oferi trei nuanțe de culoare: cupru, roșu și alb.

Clienții pot opta pentru o tapițerie specială din microfibră Suedia pentru scaune. Un plus de confort poate fi adus cu ajutorul volanului încălzit, dar și a scaunelor din față și spate cu funcție de încălzire. Aceste dotări pot fi deosebit de utile în sezonul rece, iar cei care le vor alege, indiferent de mașină, vor înțelege exact la ce ne referim.

Noul SUV Skoda este bazat pe platforma MQB A0 a grupului Volkswagen, ce oferă un ampatament de 2.651 milimetri, ce se traduce printr-un spațiu suficient pentru pasagerii din spate. Portbagajul oferă un volum minim de 400 de litri, extensibil până la 1.395 de litri, dacă se alege plierea banchetei.

Schițe cu exteriorul mașinii au fost prezentate deja. Este clar că SUV-ul Kamiq va avea blocuri optice împărțite în două secțiuni. În partea din spate, asemenea modelului Scala, Kamiq va avea literele Skoda scrise pe hayon în locul clasicului logo utilizat de modelele din prezent. Ca de obicei, blocurile optice posterioare vor afișa litera C, o trăsătură stilistică deja tradițională pentru producătorul din Cehia deținut de concernul Volkswagen.

Citește și:

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018

Românii au prins gustul mașinilor electrice: Câte au cumpărat în 2018

Adaugă un comentariu