Opel Mokka Electric a fost transformat pe cale oficială în vehicul comercial

Camionetele și camioanele nu sunt singurele vehicule care necesită o încărcare sigură și securizată a mărfurilor. Atunci când sunt transportate mărfuri voluminoase, multe unelte și piese de schimb, același lucru este valabil și pentru vehiculele de pasageri care sunt utilizate de tehnicienii de service și de comercianți.

Tradițional, aceste vehicule sunt în general break-uri, dar profesioniștii care doresc o alternativă neconvențională care să iasă cu adevărat în evidență ar trebui să se uite cu atenție la Opel Mokka Electric transformat într-un vehicul de serviciu cu două locuri de către specialiștii în conversie de la Bott GmbH & Co. KG.

Sistemul de rafturi bott vario3 instalat impresionează prin designul inteligent care permite profesioniștilor din diverse domenii să lucreze cu eficiență maximă. Montate pe un cadru de siguranță care este fixat perfect pe caroseria vehiculului, modulele și sertarele de la bott sunt foarte ușoare și totodată rezistente. Datorită combinației optime de componente, profesioniștii obțin un sistem de rafturi care se potrivește perfect în vehicul.

În funcție de necesitățile utilizatorului, spațiul de depozitare disponibil este organizat perfect. Sistemul de rafturi este aranjat inteligent, iar greutatea este distribuită uniform. Dacă este nevoie de un spațiu suplimentar în portbagaj pentru obiecte mici, cutia mobilă separată bott vario3 Mobile Box poate fi demontată individual.

Bott a confirmat siguranța diferitelor configurații ale sistemului lor de rafturi la testele de impact ale vehiculelor încărcate, conform cu standardul ECE R44. Nimic nu cade din module, iar sertarele rămân închise.

Deoarece bateria poate fi reîncărcată până la 80% numai în 30 de minute la o stație de încărcare de 100 kW DC, Opel Mokka Electric poate continua rapid activitatea ca mașină de serviciu. Înapoi pe șosea, un sistem de frânare regenerativă de ultimă generație face ca Mokka Electric să fie și mai eficient, permițând recuperarea energiei la decelerare sau frânare.

Adaugă un comentariu