Parapet pe cablu montat în premieră în România pe axul unui drum național – Video

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a montat în premieră pentru România,  un sistem de parapet pe cablu pe axul unui drum național.

Parapetul a fost montat pe DN2, în zona localității Afumați pe o lungime de 2 km și este experimental, fiind monitorizat, soluția urmând a fi extinsă și pe alte drumuri naționale.

Accident filmat live, în București! Vinovat nu ar fi fost cel care a trecut pe roșu. Cum e posibil? | VIDEO

Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens – VIDEO

Acastă soluție este implementată în vederea reducerii substanțiale a numărului de accidente frontale pe sectoarele de drumuri naționale aglomerate cu două benzi pe sens.

CNAIR precizează că acest tip de parapet, montat până acum lateral, și-a demonstrate utilitatea în cazul părăsirii sensului de mers a autovehiculelor și în ceea ce privește siguranța preluării șocului în cazul unei coliziuni.

Parapet pe cablu montat în premieră în România pe axul unui dr…

Astăzi, 18.11.2017, a fost montat în premieră în România, parapet pe cablu pe axul unui drum național.Parapetul a fost montat pe DN2, în zona localității Afumați pe o lungime de 2 km și este experimental, fiind monitorizat, soluția urmând a fi extinsă și pe alte drumuri naționale.Acastă soluție este implementată în vederea reducerii substanțiale a numărului de accidente frontale pe sectoarele de drumuri naționale agglomerate cu două benzi pe sens.Precizăm că acest tip de parapet, montat până acum lateral, și-a demonstrate utilitatea în cazul părăsirii sensului de mers a autovehiculelor și în ceea ce privește siguranța preluării șocului în cazul unei coliziuni.https://goo.gl/efU6gP#cnair

Posted by Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere on 18 Noiembrie 2017

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

Adaugă un comentariu

Articole similare