Şeful CNAIR dă vina pe sol pentru pentru lipsa autostrăzilor

Firmele din străinătate care vin să realizeze autostrăzi în România au experiență în procedurile de achiziție publică, dar nu sunt obișnuite cu solul românesc, a declarat la un post de televiziune Ștefan Ioniță, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ADIO SAMSARI! Dacă se întâmplă asta, cei care profită de noi vor dispărea DEFINITIV!

‘Am observat că firmele străine care construiesc în România, deşi au experienţă în achiziţii publice, au probleme când trebuie să lucreze efectiv pe specificul solului din România’, a explicat Ștefan Ioniţă, în cadrul unei emisiuni. Directorul general al CNAIR a precizat că,  „este diferenţă între un sol arid cum este cel din Spania şi specificul solului românesc’.

Accident spectaculos în București. În rol principal, un Ferrari de 250.000 euro

Nu este clar cât este ironie voită și cât este realitate în declarația directorului general. Referirea la procedurile de achiziție pare a ținti contestațiile repetate la licitații venite din partea firmelor străine. Referirile la sol pot privi numeroase proiecte de autostrăzi în care solul a luat-o la vale, precum Lugoj-Deva, lotul 3, Sibiu-Orăștie lotul 3 sau porțiuni din Sebeș-Turda.

Sursa: digi24.ro

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Adaugă un comentariu