Persoanele fizice vor putea cumpăra cel mult un automobil second din afară într-o perioadă de doi ani

Un proiect de lege întocmit de PSD prevede ca autovehiculele second hand din străinătate să fie comercializate doar de către firme, iar persoanele fizice să cumpere cel mult un singur astfel de automobil într-o perioadă de doi ani.

Cei care au propus legea susțin că au în vedere o colectare mai eficientă a impozitelor la bugetul de stat și eliminarea operațiunilor comerciale nefiscalizate de autovehicule second-hand achiziționate în spațiul intracomunitar și revândute în România.

Cum a ajuns să arate Michael Schumacher la patru ani de la accident

După ce si-a vandut masina, au început să curgă amenzile. Mii de euro!

ADIO, MAŞINI DE BULGARIA! Autoturismele ‘bulgăreşti vor fi RADIATE

În mod ciudat, proiectul nu arată ce poate face un cetățean în situația în care autovehiculul second-hand cumpărat se distruge sau devine complet nefuncțional la mai puțin de doi ani după achiziție.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

Un tânăr a vrut să cumpere o mașină! Samsarul nu știa cine este potențialul cumpărător și a vrut să-l păcălească. Ce a urmat?

Conform statisticilor, în primele opt luni ale anului 2017, au fost înmatriculate aproximativ 340.000 de autoturisme second-hand, iar 71% dintre ele au peste 10 ani vechime. Față de anul 2016, mașinile cu vechime peste 10 ani au inregistrat o creștere de 111%, ajungând să aibă o pondere de 60 % din totalul înmatriculărilor în 2017, comparat cu 45% in 2016.

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Cine se oferă să livreze 5.600 de mașini pentru Poliția Română

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

    Viorel Penteliuc says:

    Asta o cred ei,. Tampitii din guvernul corupt. Dacă nu ești capabil sa conduci o țară, atunci nu mai caută degeaba lucruri cu care sa împovărezi poporul. Sincer sunt prea mulți idioți în parlament și în guvern. Oare nu va veni odată vremea sa plătiți tot ce ați ruinat în țara asta? Rusine guvern de doi bani și parlament de 1,5 bani. Rusine Rusine

    daniel says:

    Eu cred ca psd ar trebui sa se duca dracului de la conducerea țării,niste penali care vrea sa ne ia toate drepturile .

    Eugen buda says:

    Am ajuns ma rau ca pe vremea comunista,normal ca f multi cumpara masini mai vechi si asta din 2 motive.Sunt mai ieftine iar calitatea este mult superioara fata de autoturismele fabricate mai recent

Adaugă un comentariu