Un tânăr a vrut să cumpere o mașină! Samsarul nu știa cine este potențialul cumpărător și a vrut să-l păcălească. Ce a urmat?

Samsari sunt pe toate drumurile, dar orice naș își are nașul. Un bărbat a povestit pe Facebook cum a descoperit că un automobil pe care voia să-l cumpere a fost grav avariat într-un accident.

Florin Obreja a găsit un anunț pe Internet cu un bărbat care vindea un Ford Fiesta în “stare impecabilă”.

“Am fost sa iau o masina din Bucuresti. Și ,daca tot schimbi masina rar, incerci sa gasesti un autoturism cat mai bun, mai nou, mai bine intretinut si cu mai multe optionale. Am gasit pe net un anunt care vindea o mașină din 2017, cu 6.000 de kilometri la bord, unic proprietar, culoare frumoasa…o minunatie, ce mai… putin peste bugetul meu, dar am decis că merita facut un efort (imprumut)”, a scris bărbatul pe contul său de Facebook.

Michael Schumacher poate comunica?

De ce în Roma italienii nu lasă mașinile parcate în viteză? | VIDEO

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Acesta a continuat: “Am mers, am vazut-o, dupa cateva schimburi de replici mi-am dat seama ca proprietarul care imi prezenta masina nu era si proprietarul din acte. Am aflat ca de fapt are masina unui frate a carui nevasta se operase de urgenta si care era , normal, la spital. Am aflat ca Fordurile Fiesta au niste cute si niste suduri ciudate”ca asa-s ei neglijenti in fabrica”…De astea… Cateva amanunte mi-au trezit curiozitatea si am început să caut”.

După ce si-a vandut masina, au început să curgă amenzile. Mii de euro!

ADIO, MAŞINI DE BULGARIA! Autoturismele ‘bulgăreşti vor fi RADIATE

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

Florin Obreja a mai povestit cum și-a dat seama că urmează să fie păcălit: “Norocul meu ca ma ocup cu obtinerea despagubirilor pentru pagubitiii si victimele accidentelor rutiere sau de munca. Am gasit poze mai vechi cu masina. Asa arata acum 4 luni. La intrebarea fireasca: “Cum puteti sa puneti viata unor oameni in pericol vanzand cazanul asta care trebuia casat, fiind daună totală? ” , mi s-a răspuns ca atunci cand cumperi o masina second hand poti sa te astepti ca nu este perfecta, ca mai poate avea si ceva probleme. Restul este poveste”.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română      

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Cine se oferă să livreze 5.600 de mașini pentru Poliția Română

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

Adaugă un comentariu