Revoltător: Pietoni din Brașov, udați din cap până în picioare de un șmecher cu BMW pus pe distracție (VIDEO)

Imagini revoltătoare surprinse, vineri, în Brașov, un șofer s-a distrat minute în șir, stropind pietonii care trecau prin zonă. Un bărbat a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost udat din cap până în picioare de individ.

Citește și:

Acest șofer cu BMW ne arată cum nu trebuie să conducem pe drumurile din România (Video)

‘Am ieșit din casa pe str. Țepeș și am filmat cum curgea râul adevărat pe strada cu canalizarea făcută recent… în momentul ăsta au trecut 2 autoturisme pe lângă mine, primul a trecut încet și cu grija să nu mă stropească, pe când cel al 2-lea a accelerat intenționat în momentul în care m-a văzut stând pe un trotuar îngust…la +10C, apa călie cu bucăți de gheață și mizeria de pe stradă în ea au ajuns să mă acopere în totalitate fiind îmbrăcată subțire, apa mi s-a scurs de pe păr pe spate și pe față, intrând în pantaloni și scurgând, ca pe burlan, pe piciorul meu direct în adidași,’ a scris brașoveanca pe pagina sa de socializare.

Șoferul se afla pe strada Vlad Țepeș, care era inundată, și s-a gândit că s-ar putea distra copios stropind casele si mașinile pe lângă care trecea. La un moment dat, șoferul primește un bonus: un pieton aflat pe trotuarul îngust, care nu avea niciun refugiu.

În loc să încetinească, șoferul ambalează motorul, provocând un val care l-a acoperit din cap până în picioare pe pieton după care a apăsat și mai tare pe accelerație și a fugit. Imaginile au ajuns și pe internet și au stârnit un val de reacții negative.

Iată momentul surprins pe străzile din Brașov:

  Henry Ford says:

  Ar trebui interzise BMW-urile. Cauzează grave tulburări de comportament posesorilor.

  Tătar Alexandru says:

  Așa ceva este peste tot în Brașov dar așa ceva nu vezi în orașele din vestul țării.
  Brașovul-oraș de tot căcatul…

  Constantin says:

  Un idiot si jumătate! ar trebui ca poliția sa il amendeze si sa îi ia carnetul 3 luni. Jeg de om si tâmpit notoriu, îs mulți din păcate!

  robert says:

  he he…bizonul a încălcat mai multe reguli .. trebuie sesizata politia în acest caz sau poate au văzut și domnii iar o sau autosesizare este in desfășurare. un exemplu bun de a aduce banii frumoși la buget plus partea vătămata are dreptul la o compensație morala. nu va lăsați intimidat de câteva drumuri.. mergeți si sesizați incidentul la politie cu detalii despre individ … cu număr de mașină, cu tot ce trebuie ..
  multa sănătate

  davinci says:

  un taran coclit scapat de la coada vaci,toti tarani cu BMW.PROBABIL CA AUDE SI ACUM CUM II CANTA GREIERI IN CALCAIE.

  Cezar says:

  Revoltator cum au asfaltat baietii strada!

Adaugă un comentariu