Podul de la Mărăcineni peste râul Buzău va fi închis

Podul de la Mărăcineni, peste râul Buzău, care leagă Muntenia de Moldova, fiind un obiectiv strategic, va fi închis. Podul necesită ample lucrări urgente, fiind într-o stare avansată de degradare.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Zilele până la care circulația va fi închisă pe un fir sunt numărate, din momentul închiderii podului traficul urmând să devină un coșmar. Între timp, miercuri, podul nou, care asigură tranzitul de ieșire spre Moldova, a intrat în pregătire pentru momentul închiderii celuilalt obiectiv.

VIDEO INCREDIBIL! Face o mișcare greșită și provoacă haos pe șosea!

Muncitorii intervin la rostul de dilataţie din dreptul pilei 3, calea 1 (podul nou), banda 1, la podul peste râul Buzău, astfel că pe sensul Buzău – Râmnicu Sărat circulaţia va fi restricţionată de la 2 benzi la o singură bandă. Lucrările vor dura între patru şi șase zile.

Subiectul podului de la Mărăcineni a fost analizat miercuri de către autoritățile județului Buzău, prefectul Carmen Ichim și președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu. Cei doi oficiali au făcut apel la ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și la directorul CNAIR, Ștefan Ioniță, să vină la Buzău săptămâna aceasta pentru a vedea la fața locului problemele de infrastructură cu care se confruntă județul Buzău.

Adaugă un comentariu

Articole similare