Porsche vrea să tripleze numărul de angajați de la Cluj-Napoca

La începutul anului trecut, Porsche a deschis la Cluj-Napoca un centru de dezvoltarea software. După primul an de activitate, nemții și-au atins obiectivul propus în materie de recturare. Astăzi, în centrul din vestul țării lucrează 21 de oameni.

Dar nemții nu se opresc aici și spun că vor să tripleze numărul angajaților de la Cluj-Napoca până la finalul anului curent. În plus, Porsche Engineering România duce la următorul nivel parteneriatul cu Universitatea Tehnică prin lansarea programului de Masterat în inginerie auto.

„Suntem bucuroși că am reușit să ne atingem primul obiectiv de recrutare și să ne extindem echipa din Cluj-Napoca, ajungând la 21 de angajați. Acum, după ce am pus bazele echipei noastre din România, avem planuri mari și ne dorim să păstrăm același ritm de creștere. Până la sfârșitul acestui an, ne propunem să avem o echipă solidă, de peste 70 de angajați, la subsidiara noastră din Cluj-Napoca’, a declarat Malte Radmann, Managing Director Porsche Engineering Group.

Candidații eligibili trebuie să fi absolvit o facultate de inginerie auto sau software și / sau să aibă experiență în dezvoltarea de software, testare sau inginerie auto. Aceștia trebuie să vorbească fluent limba engleză, în timp ce cunoașterea limbii germane reprezintă un avantaj. Crezi că te califici?

Adaugă un comentariu