Pregătiri pentru o nouă ediție a campaniei Umanitara Off-Road de Crăciun

Pentru unii, sărbătorile sunt doar un privilegiu și imaginea unei mese bogate rămâne doar un vis. Sunt acei copii care nu s-au bucurat niciodată de belșug. Bătrâni care nu au primit niciodată un cadou. Așa sună o mică parte din zilele familiilor nevoiașe care trăiesc în satele izolate din jud Buzău, și la care sania lui Moș Crăciun nu ajunge.

Pentru ei, Clubul GTC Motorsport și Kaufland România se pregătesc de o nouă ediție a campaniei Umanitara Off-Road de Crăciun, în care aduc cu mașini offroad 4×4 sute de pachete cu produse în satele izolate din zona Nehoiu- Brăești, jud. Buzău.

Și tu poți să ajuți aceste familii să aibă sărbători mai bune. GTC Motorsport are nevoie de voluntari! Te invităm să te alături acestui efort și să te implici alături de noi la pregătirea pachetelor cu alimente și cadouri pentru ei vineri, 13.12.2019, la ora 11.00!

Avem nevoie de tot ajutorul pentru a împacheta cele 15 tone de alimente și produse de bază donate de către Kaufland, pentru aceste familii.

Fii și tu alături de noi și adu bucurie copiilor și bătrânilor din satele izolate ale României, participând la evenimentul de pregătiri.

Unde?

La Hala Romstal, pe strada Caporal Marin Grigore (în spatele Kaufland Apărătorii Patriei, hala fostului Romprim – 10 minute de metrou)

După ce pregătim pachetele, sâmbătă și duminică, pe 14-15 decembrie, un convoi impresionant de mașini offroad, GTC Motorsport și voluntarii vor colinda satele izolate pentru a le distribui.

taguri
Adaugă un comentariu