Preţurile poliţelor RCA scad în luna decembrie

Preţurile poliţelor RCA şi al tarifelor de compensare directă au scăzut şi s-au aliniat în luna decembrie. Dacă acum patru luni nu găseai nici o poliţă RCA sub 1.000 de lei pentru autovehicule de 3,5 tone, acum toate ofertele sunt în jur de 900 de lei per poliţă.

Primăria Capitalei se reîntoarce la comunism: comenzile la taxi se fac doar prin staţie

În rest, scăderile sunt de până la 20% faţă de acum 4 luni, generate în principal de perioada promoţională a anului. Decontarea directă se cumpără chiar dacă nu este încă folosită.

Miracol de Crăciun! VEŞTI INCREDIBILE despre Michael Schumacher

Sute de mii de români s-ar putea trezi că nu mai au dreptul să conducă!

Pe medie, avem o scădere de până la 20% pe majoritatea segmentelor de poliţe RCA. Aşa cum explică jucătorii din piaţa asigurărilor, scăderile sunt generate în principal de perioada de sfârşit de an, “cea în care majoritatea companiilor îşi împlinesc sau depăşesc targetul de vânzări în funcţie de cum au prognozat la început de an. Perioada Sărbătorilor şi, în special luna decembrie, ca şi iunie, rămân nişte perioade în care tarifele RCA scad. Cel puţin pe termen scurt!”, spune unul dintre actorii din piaţă.

Noua taxă auto se va aplica tuturor proprietarilor

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Băiatul unei judecătoare din Craiova A ATACAT CU BÂTA în trafic – VIDEO

Dacia Duster de 1,4, cu şoferul având o clasă de Bonus malus 6 are costul poliţei RCA pe 6 luni cuprins între 252,00 şi 536,06 de lei, în timp ce, aceeaşi are un RCA pe 12 luni de 450,00 – 650,58, în funcţie de emitentul poliţei. Aceeaşi maşină, în urmă cu patru luni, avea costul cuprins între 904 şi 1.008 lei pentru poliţa pe un an de zile.

Sursa: economica.net

taguri
Adaugă un comentariu