Borsec, prezent la Raliul Maramureșului 2022

Așa cum ne-am obișnuit deja de la Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh, provocările, de oricare fel ar fi ele, nu reușesc să se afle în calea succesului echipei susținute de Borsec.

“Am obținut locul 1 în clasamentul pe echipe cu Omega Rally Team, locul 5 în clasamentul general național și locul 3 la clasa RC2 național.”

“Primul Raliu cu un model R5 nu a fost un raliu ușor, având în vedere probele extrem de tehnice și o vreme foarte capricioasă, cu ploaie, lapoviță și ninsoare. Pentru noi, raliul Maramureșului a fost unul cu foarte multe provocări, atât din punct de vedere al automobilului de concurs, cât și al vremii și al probelor speciale.”

“Īn general, suntem mulțumiți de rezultat. Se putea puțin mai bine, dar câteva greșeli și anularea a trei probe ne-au făcut să ne pierdem din ritmul obişnuit, dar, până la urmă, suntem foarte bucuroși pentru rezultat”, a declarat pilotul Adi Teslovan

Mulțumim partenerilor noștri – UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants și Omega Motorsport.

Adaugă un comentariu