Răspunsul halucinant al Tomniței Florescu, viceprimar al Capitalei, întrebată de ce se circulă greu în Bucureşti

Aleșii noștri se confruntă de multe ori cu aceleași probleme ca și noi. Ca de exemplu, traficul. București este cel mai aglomerat oraș din România și șoferii pierd ore întregi blocați în trafic. Ce spun însă politicienii când sunt întrebați “De ce se circulă greu în București?”.

Viceprimarul Capitalei Tomniţa Florescu a fost întrebat recent de către jurnaliști de ce se circulă foarte greu în Bucureşti. Și răspunsul doamnei este de pus în ramă.

Un obiect misterios' a căzut din cer pe o mașină la Craiova

Asta e cea mai mare păcăleală! Vezi cum te așteaptă polițiștii pe străzile patriei | VIDEO

“Doresc să vă spun că temele abordate sunt teme mari, grele, care ţin de viaţa noastră. Acest oraş, care este un oraş mare, trebuie gândit ca un organism, pentru că este foarte complicat. Problema este că discutăm de smart city şi nu discutăm de smart people care ar trebui să locuiască acest fabulos organism. Noi trăim în spaţiul liber, care devine decor, tot acest Bucureşti, şi care dacă nu este de bună calitate influenţează acea influenţă psihosocială. Un spaţiu nobil, îţi induce să te porţi într-un anume fel”, a spus Tomnița Florescu.

Prioritate de urs! O ursoaică a oprit traficul în Băile Tuşnad | VIDEO

Cât despre soluții pentru fluidizarea traficului, Tomnița Florescu a mai declarat potrivit zf.ro: “Doresc să vă spun că temele abordate acum sunt teme mari, grele, care ţin de viaţa noastră şi strategii şi dezvoltare şi mobilitate. Ce urmărim cu asta? Urmărim un confort urban, pentru că este vorba de Bucureşti. Cum se poate realiza acest confort urban? Sigur, sunt parametri normali ai confotrului, sigur, sunt cei psihosociali, dar trebuie gestionat şi această gestiune nu se mai poate fără aceste componente tehnologice fabuloase”.

Câte maşini circulă în București

Studiile arată că Bucureștiul este cel mai aglomerat oraș din Europa. Conform datelor oficiale, raportul este de o masina la 2 locuitori. Peste 1,25 de milioane de vehicule au placute de înmatriculare de Bucuresti. Acestora se adaugă și mașinile care nu sunt înmatriculate în Capitală, dar circulă aici. Estimativ, ar mai putea fi un număr de 200.000 de vehicule cu numere de provincie. Acestora se adaugă și cele aproximativ 130.000 de automobile care intră zilnic în București.

Adaugă un comentariu

Cauta masina

Articole similare