Renault Arkana: prima imagine a noului crossover al francezilor

Renault Arkana este numele următorului crossover pregătit de marca din Hexagon.

Noul model al francezilor va fi expus în varianta concept la finalul lunii august, în cadrul Salonului Auto de la Moscova, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu derulate în Rusia. Numele Arkana este derivat din latinescul „Arcanum’, adică ‘secret’, iar cei de la Renault suţin că viitorul crossover va avea un look unic.

În primă fază, va fi oferit doar pe piaţa din Rusia, dar va ajunge ulterior şi pe alte pieţe deservite de Renault. Anul debutului comercial este 2019 pentru Rusia, deci ar putea să ajungă şi prin alte ţări până în 2020.

În acest sens, avem şi o prima imagine teaser a noului model. Aceasta ne arată o parte din uşa hayonului şi stopurile care sunt legate de acesta. După cum puteţi observa, uşa hayonului pare că se termină într-un eleron format din metal, nu cu începutul unei lunete, cum se întâmplă la hatchback-uri.

Cel mai probabil, noul crossover pregătit de Renault este SUV-ul cu siluetă de coupe’ anunţat de mai multe voci pe canale neoficiale. Unii susţineau că este bazat pe platforma lui Duster, dar nu avem o confirmare oficială în această direcţie. În orice caz, data de 29 august va marca debutul său în cadrul Salonului Auto de la Moscova. În aceeaşi zi vom avea şi noi fotografiile oficiale ale conceptului Renault Arkana.

Cum arată Dacia Duster Pickup cu 6 roți?

Renault pregăteşte un nou SUV bazat pe Duster

Dacia Grand Duster: un SUV românesc cu șapte locuri?

Dacia Grand Duster – Informații despre versiunea cu 7 locuri a SUV-ului de la Mioveni

Dacia Duster dCi 110 EDC: mai mult rafinament

Noua Dacia Duster a fost prezentata. Iată cum arată cel mai vândut SUV din România. Video, galerie foto și informații detaliate

    symy says:

    Are o fata de tot rahatu,in special farurile de ceata…iar DRL de pe capota alta inventie ciudata,spatele e OK,liniile caroseriei sunt frumoase..raman la Duster:)))

Adaugă un comentariu