Daniel Ricciardo părăsește echipa Red Bull la finalul sezonului

Daniel Ricciardo a decis să părăsească echipa Red Bull Racing la finalul sezonului 2018.

Vestea a venit sub forma unui comunicat de presă din partea echipei conduse de Christian Horner. Acesta i-a mulțumit lui Ricciardo pentru cele 29 de podiumuri pe care le-a asigurat pentru echipă și pentru cele șapte curse câștigate.

Ricciardo a semnat cu Red Bull în sezonul 2008, fiind pe atunci un junior în echipă. Daniel a debutat apoi în Marele Circ în 2011, la Marele Premiu al Marii Britanii. Debutul în Formula 1 l-a făcut cu cei de la Torro Rosso, dar a trecut la echipa mare Red Bull în 2014.

Ricciardo a adus 904 puncte pentru echipa Red Bull și două pole-position-uri în cariera sa alături de Aston Martin Red Bull Racing. Până la finalul sezonului mai sunt nouă curse, iar Ricciardo va continua să stoarcă tot ce poate pentru echipa care a avut încredere în el încă din 2008.

Max Verstappen rămâne la Red Bull și în 2019, dar încă nu a fost anunțat un înlocuitor pentru Ricciardo. Până atunci, oficialii Renault au confirmat mutarea lui Ricciardo la echipa lor. Ricciardo va concura împreună cu Hulkenberg în sezonul 2019.

Niki Lauda a ieșit din coma indusă

Austria modifică viteza maximă permisă pe autostradă

VIDEO: Reclamă Volkswagen interzisă! Câți oameni le-au făcut plângere

BMW investește un miliard de euro într-o nouă fabrică în Ungaria

Adaugă un comentariu