Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Rolls-Royce Cullinan a debutat pe piața din România și a devenit cel mai scump model din această clasă oferit la noi.

Noul model al mărcii din Goodwood are un motor V12 de 6,75 litri și oferă 571 CP și 850 Nm. Cuplul maxim este atins încă de la 1.600 de rotații pe minut. Evident, singura transmisie din gamă este automată, iar sistemul de tracțiune integrală este și el standard. Viteza maximă declarată este de 250 km/h, pe când accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 5.2 secunde.

Citește și:

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Autostrada A8 a fost votată

Prețuri în România: Noul Mercedes-Benz GLE

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie?

O nouă țeapă circulă prin SMS

 

Rolls-Royce Cullinan are o suspensie pneumatică cu reglare automată și poate să traverseze un vad de apă adânc de până la 54 de centimetri. Sistemul de tracțiune integrală are mai multe moduri de rulare, între care comută automat pentru a asigura aderență în orice condiții și a asigura pe cât posibil contactul celor patru roți cu solul.

Masivul model de la Rolls-Royce păstrează configurația care include portiere spate cu deschidere inversă și este programat să coboare suspensia atunci când este deschisă o portieră pentru a ușura accesul la bord. Rolls-Royce Cullinan este și cel mai practic model oferit vreodată de această marcă, deoarece este primul care poate să plieze bancheta din spate. Astfel, volumul de încărcare crește de la 560 de litri la până la 1.930 de litri. Fără podeaua dublă, portbagajul oferă 600 de litri, în cazul în care aveți nevoie de locurile din spate, dar necesitați și un plus de spațiu pentru bagaje.

O altă dotare interesantă a lui Cullinan este o funcție integrată în hayon care facilitează un picnic ad-hoc prin extragerea a două scaune și a unei mese dintr-un spațiu special creat. Rolls-Royce Cullinan poate fi comandat atât cu o banchetă spate convențională și fracționabilă, cât și cu două scaune spate individuale, după preferințele clientului.

După cum specificam și în deschiderea materialului, Rolls-Royce Cullinan este cel mai scump model din această clasă oferit în România. El are un preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA, ceea ce urcă la 315.350 de euro odată ce adăugăm TVA-ul.

Adaugă un comentariu