Black Friday 2018 la eMAG: BMW i8 va fi la ofertă!

Retailerul român eMag a anunțat ofertele sale de Black Friday 2018. Printre ele se află mai multe mașini și motociclete.

Vedeta Black Friday 2018 la eMag va fi un BMW i8. Acesta va fi urmat de oferte la mașini de la mărcile Mini, Skoda, Suzuki, BMW, SsangYong, Volvo și Ford.

Citește și:

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

Noi oferte ANAF: Ce mașini sunt de vânzare în noiembrie?

În urmărirea lui Dracula

Cât de mult se scumpește RCA

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

De care jante să cumperi?

 

Totodată, eMag va comercializa de Black Friday 2018 și motociclete, fiind contractate produse de la Honda, Aprilia, Triumph, Suzuki, BMW, Kawasaki și Piaggio. Ultima marcă de pe listă vinde și vehicule comerciale, deci ne putem aștepta și la asemenea produse de Black Friday 2018 la eMag.

Tot pentru pasionații de automobile și de motorsport, eMag vinde de Black Friday 2018 și bilete la evenimente sportive. Pe lângă Finala Champions League din Madrid, în 2019, puteți cumpăra bilete la Formula 1 în Austria, Italia și Ungaria. Acestea sunt valabile, evident, pentru etapele Formula 1 derulate în sezonul 2019.

Ca de obicei, nu știm încă la ce oră vor porni ofertele Black Friday la eMag, dar reprezentanții retailerului le sugerează celor interesați să cumpere un produs să își facă cont pe site-ul lor și în aplicația lor și să fie logați în respectivul cont atunci când intră să cumpere produsele la reducere.

În anii trecuți, de Black Friday au cedat numeroase site-uri care vindeau produse, iar eMag nu a făcut excepție. Pentru a preveni acest lucru, eMag a investit 2,5 milioane de euro în infrastructură IT pentru a-și ține site-ul în picioare în ziua cu cel mai mare trafic din an.

Totodată, stocul produselor la reducere de Black Friday 2018 este limitat, la fel cum a fost și în anii trecuți și cum este rezonabil să fie, deci va fi ‘bătaie’ pe anumite produse, în special pe cele la reduceri consistente și la cele cu prețuri derizorii. Astfel, soluția este să ai cont pe site-ul de pe care vrei să comanzi și să ai deja înregistrată adresa de livrare și de facturare, respectiv detaliile de plată.

 

Adaugă un comentariu