Român „ghinionist”, prins cu droguri într-o mașină furată. Cum s-a dat de gol acesta

Un român a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru o serie de infracțiuni comise în Franța. Modul în care și-a explicat acesta situația este hilar.

Citește și:

Premiul „Cel mai hotărât hoț din România’ merge în Oltenia! Cum a fost surprins

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

Hoții au vrut să-i fure mașina unui fotbalist celebru! Ce surpriză au avut

Povestea incredibilă a femeii care și-a „furat’ înapoi mașina de la hoți

Furtul din maşină cu moneda! Iată cum te lasă hoţii fără bunuri

Un șofer român, rezident în orașul francez Nantes, a fost oprit și arestat de autoritățile franceze după ce a încălcat o serie de reguli de circulație. Acesta a atras atenția polițiștilor după ce, conducând pe contrasens, a produs un accident de circulație – unul care s-ar fi putut termina dramatic, dacă ceilalți participanți la trafic nu ar fi dat dovadă de prezență de spirit și de reacții. Vina șoferului român? Conducea pe contrasens.

Nu știm dacă vinovatul se afla sub influența drogurilor în noaptea de 13 Ianuarie 2020 – atunci când a avut loc incidentul – însă faptul că a condus 15 kilometri pe contrasens ar fi un indiciu în această direcție; oprit de poliție, acesta a insistat că nu el era cel care se afla pe contrasens, ci ceilați participanți la trafic, relatează La Nouvelle Republique.

Un alt indiciu în privința consumului de droguri ar fi faptul că, în mașina în care se afla acesta, a fost găsit un pachet cu cocaină; un pachet pentru un prieten, a motivat inculpatul. Românul de 40 de ani s-a disculpat spunând că mașina nu-i aparține, de fapt, ci este a unui prieten pe care îl știe de doi ani – doar că uitase între timp cum îl cheamă pe acesta, sau cu ce se ocupă. Ce-i drept, nu era a lui, pentru că figura în baza de date ca furată.

În ancheta pornită după incidentul de pe 13 Ianuarie, poliția franceză a descoperit că românul, atunci când nu se deplasa pe contrasens, se deplasa cu viteză: pe o secțiune de drum dintre Nantes și Bressuire, acesta a fost surprins de camerele radar de patru ori, pentru viteză excesivă. Acesta a reușit performanța de a străbate secțiunea în doar 23 de minute; în condiții de rulare normale, aceeași distanță este străbătută în 45.

În urma tuturor acestor „scăpări’, românul a fost condamnat la doi ani de închisoare, și este obligat să plătească o amendă de 100 de euro. Inculpatul a declarat că va depune contestație.

Adaugă un comentariu

Articole similare