Se va termina cu “vânătoarea”! Polițiștii nu vor mai avea voie să-i “vâneze” pe șoferi

Parlamentarii au propus un proiect de lege prin care toate maşinile de poliţie să fie inscripţionate, iar poliţiştii să poarte obligatoriu uniformă atunci când îi trag pe şoferi pe dreapta.

Sătuli să fie urmăriți și vânați, politicienii au venit cu o nouă propunere legislativă. Deputatul liberal Ion Bălan este inițiatorul proiectului și susține că a primit multe plângeri de la şoferi care spun că, de un an, mulţi poliţişti nu mai poartă tot timpul uniforma.

Ion Bălan este și el pățit. “Fiind în drum dinspre Suceava spre Iaşi, undeva o maşină roşie ne făcea din faruri. Ne-am dat în dreapta crezând că vor să ne depăşească, pentru ca apoi să aflăm că e poliţia rutieră în acea maşină şi avea montat un radar”, a explicat politicianul.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit' să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Sorin Bota, din partea PSD vrea ca în toate localităţile să fie aceeaşi limită de viteză – ori 50 de kilometri pe oră, ori 70. “„Sunt 22 de milioane de locuitori – România nu mai are 22 de milioane de locuitori – într-un singur oraş şi orice încălcare a regulilor de circulaţie, dacă nu deranjezi pe ceilalţi, poliţia nu te sancţionează”, a explicat Bota conform digi24.ro.

5 piese de mașini pe care să nu le cumperi la mâna a doua

    Celentano says:

    Dar de ce a fost oprit acest Balan Ion ? Mergea prea încet cred si l-au pândit polițiștii , nu? Dar un proiect ca sa facă autostrazi ca sa nu mai fie pândit, când inițiază acest individ ? Ne bucurăm ca prostii si ii dam dreptate la un cretin ca asta dar uitam

Adaugă un comentariu