Șeful de la Autostrăzi vrea bani în plus pentru performanțele sale

Consiliul de Administrație al Companiei de Autostrăzi și Drumuri Naționale a discutat luni posibilitatea de a plăti bani în plus directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe lângă salariul acestuia de 4.700 – 7.000 de euro lunar, pe criterii de ‘performanță’.

Veste bună pentru şoferi de la Curtea Supremă ! Cum poţi scăpa de suspendarea permisului

Performanțele directorului general CNAIR, Ștefan Ioniță, care l-ar îndreptăți pe acesta să primească mai mulți bani pe lângă salariul său, sunt neclare. În ultimii 2-3 ani compania nu a predat circulației niciun kilometru de autostradă, licitațiile stau blocate și contestate, contractele semnate nu demarează, constructorii cer sute de milioane de euro daune iar majoritatea drumurilor naționale și autostrăzilor sunt găurite.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Cu toate acestea membrii CA CNAIR s-au întrunit luni să aprobe, printre altele, luni o metodologie de evaluare a îndeplinirii indicatorilor de performanță ai Directorului General și modul de calcul al componentei variabile.

Ce mașină avea ANDREI GHEORGHE! Sute de cai putere!

Decizia însă a fost amânată pentru o ‘ședință viitoare’, deoarece membrilor CA nu li s-ar fi pus la dispoziție toate documentele.

Sursa:  digi24.ro

Adaugă un comentariu