Şeful PSD n-a abandonat ideea unei autostrăzi spre Alexandria

Liviu Dragnea speră ca odată cu legea parteneriatului public privat să găsească ‘investitori’ într-un drum expres și, de ce nu, chiar o autostradă spre Alexandria.

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat în România

ADIO PERMIS! Ce le vom arăta poliţiştilor la control

Prezent luni la Alexandria unde a deschis anul universitar, șeful PSD, Liviu Dragnea s-a plâns: ‘În Bucureşti, foarte uşor se spune `De ce este nevoie de drum expres, autostradă Bucureşti-Alexandria-Craiova-Serbia?` Să vină să circule o săptămână între Bucureşti şi Alexandria. Traficul de aici este comparabil cu traficul pe DN 1, iar în weekend este mai greu. Sunt weeked-uri în care de la Drăgăneşti Vlaşca stăm la coadă’, a spus el.

Accidentul care a dus la trimiterea în judecată de către DNA a unui gigant din Generația de Aur

Deși România nu a găsit investitori nici măcar pentru autostrăzi realizate pe rute rutiere cu trafic ridicat, cum este cea care leagă Capitala de stațiunile de pe Valea Prahovei și mai departe spre Transilvania, Dragnea speră să găsească investitori pentru drumul spre Teleorman. De aici mai departe spre Craiova.

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?

‘Eu sper ca odată cu adoptarea legii cu parteneriatul public privat să găsim parteneri, companii private, care să dorească să investească în acest drum, care este foarte important. Eu sper să găsim companii private care să facă drumul ăsta’ a spus Liviu Dragnea.

Sursa: digi24.ro

    Murphy says:

    Daca nu e loc pentru un drum expres sau autostrada, il sfatuiesc pe Dragnea sa faca numai jumatate, adica numai sensul de venire in Capitala pentru neamurile si sustinatorii care vor “lucra” in Guvern.

Adaugă un comentariu