Skoda Karoq Scout a debutat: Tracțiune integrală standard

vezi galeria foto

Skoda Karoq Scout a fost prezentat pe internet înaintea debutului public de la Paris.


Varianta Scout a crossoverului compact de la Skoda vine în standard cu tracțiune integrală, dar și cu pachetul de elemente specifice modelelor cu acest nume de la Skoda. Marca din Cehia are mai mult de un deceniu de la lansarea primelor modele Scout în ofertă și acestea au fost întotdeauna desenate cu un aspect care să te ducă cu gândul la teren accidentat.

Lansarea unei variante Scout a unui crossover este ușor neobișnuită, în contextul în care pachetul Scout aduce elemente de crossover pe un model obișnuit, dar cei de la Skoda au motivele lor. Producătorul din Mlada Boleslav a decis să îl echipeze pe Karoq cu mai multe ornamente din plastic menite să-i aducă acestui model un aspect mai dur.


Omul care repară mașini Tesla făcute daună totală

Una dintre mașinile lui Michael Schumacher este din nou de vânzare

Restituirea taxei auto: mai ai doar o lună ca să-ți ceri banii înapoi!

Vorbim despre praguri laterale, ornamente pentru bosajele roților, ornamente dedicate pentru barele de protecție, alte jante, geamuri cu tentă fumurie pe spate și un set de sigle specifice. Interiorul prezintă o combinație de negru cu maro, tapițerie care prezintă numele Scout pe spătarele scaunelor, pedale din oțel inoxidabil, iluminare ambientală cu LED și ceasuri de bord digitale.


Toate elementele menționate mai sus vin în standard pe Karoq Scout împreună cu tracțiunea integrală permanentă. Clienții vor putea alege și jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, în caz că setul de jante de 18 inch oferit standard nu este pe placul lor.

Motorizările oferă între 150 și 190 CP și au în standard o cutie manuală cu șase trepte pentru majoritatea motoarelor. Varianta de top, de 190 CP, vine cu un DSG cu șapte trepte în standard. Motorul de bază este un 1.5 TSI de 150 CP, dar clienții pot alege și un diesel de 2.0 litri și 150 CP.


Al treilea membru al familiei Scout va debuta public la Salonul Auto de la Paris, organizat în Octombrie. În urma evenimentului va avea loc și lansarea comercială, iar primele livrări vor fi efectuate până la finalul anului.

Salonul Auto de la Paris, sperietoarea constructorilor

Skoda Octavia revine la blocurile optice convenționale odată cu noua generație

Skoda a construit Kid Karoq, un automobil dedicat copiilor

Skoda va lansa primul său model complet electric în 2020

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE