Skoda Karoq Sportline aduce un nou motor în gamă

Skoda Karoq Sportline a devenit cel mai puternic membru al acestei familii. Pe lângă un motor mai puternic, acesta aduce și o echipare mai generoasă.

SUV-ul compact din Cehia va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din octombrie, dar avem deja specificațiile tehnice importante ale acestuia și lista de dotări care vin în plus față de standard. Vorbim despre un set de bare de protecție cu un aspect mai sportiv, o grilă a radiatorului vopsită negru lucios, capace negre pentru oglinzile laterale și rama geamurilor este finisată și ea într-o nuanță lucioasă de negru.

Skoda Karoq: cum funcţionează panoul de bord digital

Grupul VW a anunțat motoarele viitorului: 1.0 TSI de 272 CP și 2.0 TDI de 300 CP!

Skoda Karoq: Succesorul controversatului Yeti a fost prezentat oficial. Galerie foto și informații detaliate

VW Scirocco 2.0 TSI vs. BMW 125i Coupe

Încă din standard, Skoda Karoq Sportline are jante de 18 inch, dar clienții pot să comande un model oferi pe diagonala de 19 inch, dacă doresc un aspect și mai agresiv. Ambele vor diminua semnificativ confortul pe teren accidentat și capacitățile off-road, evident.

Motorizarea lui Skoda Karoq Sportline este un 2.0 TSI preluat din gama Volkswagen, iar motorul oferă 190 CP. Deși Karoq putea fi comandat cu un 2.0 TDI care asigura același nivel de putere, varianta Sportline este singura care vine cu aceste ornamente exterioare și cu un pachet interior dedicat.

În cazul interiorului, există un sistem de iluminare ambientală cu LED, un volan îmbrăcat în piele și pedale din oțel inoxidabil. La fel ca fratele său din gama Volkswagen, Karoq poate fi comandat cu un set de ceasuri de bord amplasate pe un ecran digital.

Skoda Karoq Sportline are tracțiune integrală în standard pentru modelul de 190 CP, în timp ce variantele inferioare de putere nu vin cu 4×4 decât pentru anumite combinații de motorizare și transmisie. Însă, Karoq Scout are tracțiune integrală în standard. Modelul din urmă a fost prezentat și el săptămâna aceasta și oferă între 150 și 190 CP. De notat faptul că motorul 2.0 TSI nu este în oferta Karoq Scout, pe când Skoda Karoq Sportline nu poate fi configurat cu ornamentele de pe Karoq Scout.

Skoda Octavia revine la blocurile optice convenționale odată cu noua generație

Skoda a construit Kid Karoq, un automobil dedicat copiilor

Skoda va lansa primul său model complet electric în 2020

Adaugă un comentariu