Skoda Kodiaq RS debutează în România

La doar două luni de la prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Paris, Skoda Kodiaq RS debutează și în România.

Citește și…

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

Nici Mercedes-Benz nu s-a gândit la asta! Ford patentează centurile încălzite

Pericol pentru circulație: podul peste Argeș de la Adunatii Copaceni

Un record inedit în SUA: 1.6 milioane de kilometri cu un Hyundai Elantra

Skoda Scala se prezintă: Înlocuitorul lui Rapid e gata de debut

Second-hand | Mazda CX-5 de la 12.000 de euro: Tinerețe fără bătrânețe

Cele mai frecvente motive pentru care autoturismul tău refuză să pornească

 

Versiunea de performanță a SUV-ului Skoda sosește cu motorizarea 2.0 TDI cu două turbine și 240 CP, o premieră pentru brandul Skoda. Cuplul maxim ajunge până la 500 Nm (între 1.750 și 2.500 rpm). În cazul versiunii cu cinci locuri, Kodiaq RS accelerează de la 0-100 în 6,9 secunde (7 secunde la versiunea cu șapte locuri), iar viteza maximă este atinsă la 221 km/h (220 în cazul versiunii cu șapte locuri).

Din configuratorul Skoda România, putem afla că prețul de pornire pentru Kodiaq RS este de 43.656 euro cu TVA. Motorul diesel poate fi configurat doar alături de o cutie automată DSG cu șapte trepte și două ambreiaje. De asemenea, pentru acest model se poate alege doar un sistem de tracțiune integrală.

Lista dotărilor standard este cuprinzătoare și include interior din material Alcantara, pedalier sport, volan multifuncțional încălzit, display Virtual Cockpit și faruri cu tehnologie LED.

Interesant este că Skoda oferă în standard și jantele din aliaj model 'Xtreme' cu dimensiunea de 20 de inchi. Acestea sunt cele mai mari jante montate până acum pe orice model din gama cehilor.

Tot în lista de dotări de serie mai amintim și suspensia adaptivă Dynamic Chassis Control și sistemele de siguranță activă Lane Assist și Blind Spot Detection. Audiofilii vor fi încântați să afle că și sistemul audio premium Canton este disponibil tot în echiparea standard.

Adaugă un comentariu