Şofer de BMW la 20 de ani, vitezoman în localitate şi cu live-uri pe Facebook la volan

O fată de 17 ani riscă să-şi piardă viaţa după ce prietenul său, în vârstă de 20 de ani, şoferul unui BMW, a intrat într-o intersecţie din Iaşi cu o viteză ameţitoare şi a izbit un alt autovehicul.

Michael Schumacher poate comunica?

Cât costă să îţi pregăteşti autoturismul pentru iarnă?

Tânărul de 20 de ani implicat în accidentul grav ce a avut loc în Iaşi, zilele trecute, obişnuia să transmită live, prin intermediul Facebook, atunci când conducea. Proprietar al unui autoturism BMW , la mâna a doua, ieşeanul se mândrea cu vehiculul său pe reţeaua socială, despre care spunea că „prinde’ viteze mari. Iubita sa, o fată de 17 ani, riscă să-şi piardă viaţa după ce, sâmbătă seara, BMW-ul tânărului a intrat cu o viteză năucitoare într-un Mercedes.

De ce în Roma italienii nu lasă mașinile parcate în viteză? | VIDEO

Mădălin Iulian, posesorul unui BMW din care salvatorii ieşeni au scos sâmbătă, 28 octombrie, doi tineri în comă, obişnuia să se laude pe reţeau socială Facebook cu „frumuseţea’ sa, un BMW la mâna a doua cu care făcea „ravagii’ prin oraş.

În ultimele luni, şoferul în vârstă de 20 de ani a scris mai multe postări relevante, însoţite de fotografii cu autoturismul pe care îl conducea: „Tot ce am mai frumos’, „noi iubim drifturile că avem cu ce le face’, „320i, motor 2.0′. Pe 5 septembrie, de exemplu, ieşeanul a fost atenţionat să conducă cu grijă: „ai grijă cum o conduci, e foarte puternică’. Mădălin Iulian a răspuns că ştie: „Hihii ştiu că se duce drăcia nu glumă’.

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Cinci persoane au ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfantul Spiridon’ din Iaşi în urma accidentului ce a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 28 octombrie. Şoferul autoturismului BMW a apreciat, tot pe Facebook, la câteva ore de la accident că avea o viteză de 90 de kilometri/h când s-a izbit în autoturismul Mercedes.

Sursa: adevarul.ro

taguri
Adaugă un comentariu