Șofer de TIR, la un pas de a spulbera mai mulți copii pe trecere după o șicanare în trafic (Video)

Șoferul unui camion, care este angajat la o firmă de transport din Timișoara, a fost la un pas de a provoca o tragedie, după ce s-a șicanat în trafic cu un alt șofer. Motivul: i-a fost atrasă atenția pentru că a aruncat gunoiul pe geam.

Citeşte şi 

Dacia DUSTER nouă sub 10.000 de euro? Așa ceva nu credeam…

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Incidentul a avut loc pe 6 iulie, în jurul orei 10, pe un drum din județul Constanța. Un șofer, care avea montată o cameră video pe bordul mașinii, i-a atras atenția, prin stație, șoferului unui camion, după ce a observat că acesta aruncase pe geam mai multe gunoaie pe drum, relatează observator.tv. Șoferul de TIR a început atunci să-l șicaneze și l-a amenințat că „se va urca pe el, poate scapă de un drac’.

În imaginile publicate pe Youtube se vede cum șoferul mastodontului îi taie calea celuilalt conducător auto și frânează în fața lui. În zona localităţii Crucea, şoferul camionului nu a observat la timp o mașină ce oprise la o trecere de pietoni și a fost la un pas de a provoca o nenorocire.

Pentru a evita impactul, șoferul a tras stânga de volan și a fost la un pas de a spulbera mai mulți pietoni, majoritatea copii, care voiau să traverseze pe trecere. Vezi video:

Citeşte şi 

MODIFICĂRI IMPORTANTE! Gestul care te lasă direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

Coadă la ANAF: poţi să îţi cumperi BMW 318 şi VW Bora cu salariul pe două luni!

Adaugă un comentariu