Tesla Model 3 va beneficia de modul Ludicrous

Toată lumea știe că Elon Musk este foarte activ pe contul de Twitter. Așa se face că multe dintre informații sunt oferite de acesta pe rețeaua de socializare amintită mai sus. Pentru astăzi am pregătit două vești interesante.

Prima dintre acestea face referire la modul Ludicrous. Conform contului de Twitter al lui Musk, viitoarea Tesla Model 3 va putea fi comandată cu un asemenea pachet. Așa cum era normal, Musk nu a declarat nimic cu privire la performanțele celui mai mic sedan echipat cu Ludicrous Mode.

Citește și: Tesla Motors a primit 325.000 de precomenzi pentru Model 3

O altă veste interesantă face referire la numărul precomenzilor pentru Model 3. Analiștii spun că o parte consistentă dintre cei care au depus avansul de 1.000 de dolari pentru rezervarea unui Model 3 îl vor retrage. În plus, un investitor a reușit să plaseze 20 de precomenzi pentru cel mai nou model Tesla Motors. La scurt timp, Elon Musk a intervenit, tot pe Twitter și a spus că fiecare persoană își poate rezerva doar două exemplare Model 3.

Citește și: Tesla Model 3 – Imagini surprinse pe șosea

“Comenzile duplicat vor fi anulate. O persoană va putea rezerva doar două exemplare. Doar 5% dintre precomenzile de până acum sunt pentru două unități, așa că specula este puțin probabilă”, scrie Musk pe Twitter.

Via | Twitter

Adaugă un comentariu