Ți-ar plăcea o Lancia Hyena Zagato, bazată pe Delta HF Integrale Evoluzione?

Lancia Hyena Zagato poartă amprenta clară a stilului Zagato, care nu promovează o frumusețe convențională. Și totuși, este dorită!

Dacă da, nu ai prea mult timp ca să decizi ce vrei să faci în privința respectivă. Casa de licitații RM Sothebys va scoate în curând la rampă un astfel de coupe și este puțin probabil ca fenomenul să se repete prea curând.

Lancia Hyena Zagato a fost creată de celebrul studio de design fondat de Ugo Zagato și condus în prezent de Andrea Zagato pornind de la platforma tehnică a sportivelor Lancia Delta HF Integrale Evoluzione. Au fost asamblate numai 24 de exemplare Hyena Zagato și cel pe care îl vedeți aici este a fost ultimul care a ieșit pe porțile atelierelor Zagato în 1993. Ce o face unică: nuanța Madras Blue a caroseriei. Altfel, pe lângă ea, au mai fost asamblate alte două exemplare dotate cu motoare de 300 CP. Rulajul afișat la bord este de 14.000 km.

Detaliu inedit: Hyena cântărește cu 190 kg mai puțin decât Lancia Delta HF Integrale, ceea ce este de natură să-i asigure aptitudini sportive mai ascuțite decât ale binecunoscutului hot-hatch italian, vedetă de raliuri. Singurul dispozitiv de siguranță activă al mașinii este un ABS. Licitația corespunzătoare a casei Sothebys este programată pentru 24-27 iunie la Essen.

Adaugă un comentariu