Top 3 cele mai proaste drumuri naționale din România | VIDEO

România și drumurile, baba și mitraliera. Cam astfel s-ar putea rezuma în câteva cuvinte starea drumurilor de la noi. Auto-bild.ro a alcătuit un top al celor mai proaste drumuri din România.

1. Drumul naţional DN 2 C

Drumul naţional DN 2 C, care leagă oraşele Buzău şi Slobozia, se află într-o situaţie jalnică. Acesta a fost construit în mare parte din beton între anii 1980 și 1984. De atunci nu a intrat niciodată într-o reparație capitală.

Trei lucruri pe care să le faci dacă vrei să afli cine ți-a ridicat ștergătoarele la mașină

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

Cum au ascuns comuniștii faptul că 48 de oameni și-au pierdut viața!

2. Drumul naţional DN18

Șoseaua care traversează spectaculoasa zonă turistică Ciocăneşti – Cîrlibaba – Borşa, legând judeţele Suceava şi Maramureş prin pasul Prislop a ocupat locul al 2-lea în clasamentul auto-bild.ro. Deși are un peisaj superb, drumul este preferat de contrabandişti, braconieri şi hoţi de lemne. În primăvara acestui an au început reparațiile la drum. Muncitorii speră să le încheie în 2018.

3. Drumul naţional DN 56

Un alt drum unde șoferii fac slalom printre gropi este cel care leagă Craiova de Calafat. De-a lungul vremii șoferii s-au plâns de faptul că pierd pe acest sector de drum ore bune, din pricina carosabilului.

Cine mai e ca el? Tot Facebook-ul a râs de posesorul unui Ferrari din București

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Adaugă un comentariu